یک پست هنجارشکنانه، اما چه هنجاری را شکسته؟ این هنجار که قرار بود وبلاگ، یک وبلاگ روزانه نویسی ادبی باشد، اما مطلبی مرا تحریک نمود(!) تا این مطلب را بنویسم. این پست قرار بود راجع به کتابهایی باشد که خریدهام، اما مطلب مهمتری مرا ترساند. خواهشی که از شما دارم، من با هیچکس مشکل ندارم، دوست هم ندارم که کسایی که باهاشون مشکلی ندارم به بیراهه برن و زندگی خودشون رو ببازن! خواهشی که دارم از شما، تمنا میکنم، قسمتون میدم به هرچی اعتقاد دارید، احساساتی نشین و من هم با کسی مشکلی ندارم! اگه هم دوستتون نداشتم این پست رو هیچوقت منتشر نکردم، ولی میبینم بعضی بلاگرا اینجورن و به خاطر همین میخوام این پستو منتشر کنم. این پست خیلی لحن آرومی داره و اصلا بیایید این قطعه رو گوش بدید تا تلخیاش رو بشوره ببره! من فقط نگرانم همین! هرچی هم بگید قبوله! حتی فحش هم بدید.
من حدوداً ۱۵ ساله بودم که طی یک اتفاق ناگوار (که بالاخره باید اتفاق میافتاد) به نحوۀ بچهدار شدن انسان پی بردم. الان میبینم که در سطح بلاگستان که به نظر شخصی من یک محیط نخبگانیِ جوانانه است،(که البته، سمت جاهلانه هم دارد، همانند سمت روشن و تاریک) کسانی که همسن و سال گذشتۀ من بودند و حتی از ۱۵ سال هم کمتر دارند، از الانِ من مسائل بیشتری میدانند. مثلا اسامی انگلیسی عجیب غریبی که گرایشات جنسی را بازگو میکند. در همین حال، حاضرم قسم بخورم تا چند سال پیش ویکیپدیا و کل اینترنت را جستجو میکردی هیچ گرایش خاصی جز چندتا پیدا نمیکردی. الان هشتاد نوع گرایش جنسی به وجود آمده، متنوع و عجیب.
به دلیل سخیف بودن پست، مجبورم با لحن عامیانه بنویسم استثناعاً.
این متنی که در ادامه مینویسم، برگرفته شده از استوری ویلیامه، که لینک وبلاگش رو در گوشه پایین وبلاگ میتونید پیدا کنید. (یا در جمع دنبالکنندگان، عکس شخصی با پشت زمینه زرد رنگ) ابتدا دو عکس از متن یه کتاب که فکر کنم راجع به گرایشات جنسی باشه و کاملاً قابل توجه هستش و من هم صحبتهایی راجع بهشون دارم.
عکس اول:
مطالعات بعدی گزارشِ . را تایید کرده و نشان دادهاند که جهت گرایش جنسی در طول زمان و در تغییر محیط عوض میشود. که این خود نشانگر انعطاف پذیری رفتار جنسی در انسان است.
هرکدوم از ما مدت خاصی را در محیط (و یا هر رسانهای) مربوط به همجنسبازان بگذرونیم، مطمئن باشید که برامون عادی میشه. همچنان که شده، همچنان که تنها گروه موسیقی مشکوکی که من میشناسم (BTS) به خاطر رفتارهایی که بر روی صحنه و در رسانهها دارن و حمایتی که از اون پرچم رنگارنگ کردن باعث شده که اکثر کسایی که BTS گوش میدن، کاملاً کورکورانه از همجنسبازی دفاع کنن و تازه خودشون هم میپیوندن به این گرایشات و توهم میزنند. توهمی که به واقعیت خواهد پیوست، مثل تلقین. (و این رو هم بگم منظورم کلا موسیقی کره نیست، بلکه از این گروه فیلمهای شنیع منتشر شده و گروههای دیگه رو اطلاعی ندارم) ببینید، آرمی بودن و گوش دادن موسیقیهاشون که متنهای خیلی خوب و لذت بخش و انگیزه بخشی داره به نظر من نه تنها اشکالی نداره، بلکه خیلی هم خوبه، عالیه که طرفدار یک گروه موسیقی خاص باشید، اصلا من خودمم میخوام گوش بدم! اما قرار نیست اونا هرچی گفتن و هرچی ازشون دیده شد، قبول داشته باشید، اوناهم انسانن خطا میکنن.
یا مثلا کسانی که عاشق هریپاترن! بگی بالای چشم رولینگ ابروعه بهت حمله ور میشن! و بازم قسم میخورم اینا قبل از این که با خانم رولینگ آشنا بشن اصلا نمیدونستند همجنسبازی و این گرایشات چیه، اما چون این نویسنده، یه سری کتاب خیلی پرفروش نوشته، و ازشون حمایت کرده بدون این که بدونن چی به چیه وقتی میگی که رولینگ کار اشتباهی کرده بهت حمله میکنن. حالا چه بخواهید چه نخواهید کار غلطی کرده و شما هم برای این که ضمیرتون آروم بمونه ازش دفاع میکنید و روز به روز با نویسندگان جدید و گروههای جدید و معروف و محبوب و همچنین فیلمهای بیشتر، براتون عادیتر میشه.
و این برعکسش هم درسته! یعنی اگه کسی توهم گرایش جنسی زده (حتی من هم زدم!) یه مدت تو محیط سالمی بمونه، اون هم درمان میشه و میتونه به زندگی عادیش ادامه بده و الکی خودش رو زجر کش نکنه. / چرا اینو گفتم؟ چون به گفتۀ اکثر روانشناسا بیمارهایی که ادعا میکنن ترنس هستن و توهم جنسیت مخالف رو میزنن جدیداً به شدت افزایش یافته، پسرانی که با موهای ریخته شده روی صورت میرن و توهم دختر بودن میکنن یا دخترهایی با لباسهای پسرانه که ادعای پسر بودن میکنند، نه تنها ترنس نیستند و سالمن، بلکه توهم زدن! یعنی اینا یه مدت یک محصولی رو مصرف کردن که باعث شده همچین فکری با خودشون بکنن و توهم بزنن، یا تو یه محیطی بودن و هزاران دلیل و علت دیگه که از بحث خارجه.
عکس دوم:
تحقیقاتی که در درمانگاه روانشناسی لاتروب انجام گرفته نشان میدهند که رفتار جنسی انسان انعطاف پذیر است، و نیز این که عوامل یادگیری و شناختی در تغییرات رفتار جنسی سخت مؤثرند.
بله دیگه شما وقتی ببینید که فلان نویسنده و فلان گروه موسیقی حمایت میکنه، و با خودت میگی که هیچکس در نظر خودش کار اشتباهی انجام نمیده، یعنی حتی مخاطب هم متوجه میشه که رولینگ کار درست رو در حمایت از همجنسبازی میبینه و مخاطب هم تاثیر میگیره و میگه مگه چه اشکالی داره؟ بیا کل قرآن و حتی تورات و انجیل رو بندازیم اونور و از BTS و رولینگ تقلید کنیم، (ببخشید این بخشش یه مقدار خشنه ولی واقعیت اینه که همجنسبازی خیلی گناه بدیه، و تو دین مجازات داره و طبق دین افراد مجازات شدن، پس دیگه اینجا به خودتون بستگی داره که رحمت دین رو ببینید یا قوانین و تنبیهاتش رو) آخه همجنسبازی حروم نیست که، و قومی هم به نام لوط وجود نداشته، همون قومی که فسیلشون هم توی ایتالیا اصلا وجود نداره که آتشفشان نریخته رو سرشون، اصلا به دستور امامعلی همجنسبازان رو از کوه پایین نمیانداختن و هیچکدوم از این اتفاقات اتفاق نیفتاده. چرا اینقدر خشن؟ چون اینکارا حیوانیه! چیز، ببخشید، به حیوانها توهین کردم، حیوانها هم همجنسبازی نمیکنن، منظورم این بود که حتی از حیوانات هم پستتر شدن! بعضی وقتها به خودم میگن اینا جداً از وضع غرب خبر ندارن؟ اینا چی دارن میگن؟ نمیبینن ازادی جنسی و بیحیایی نتیجهاش چی شده؟ بابا به خودتون بیاید دیگه! زشته به خدا! اصلا مستند ایکسونامی که بهترین و قویترین مستند در زمینه آزادی جنسی بره به درک! دیگه خبرای خودشون رو که قبول دارید! خبرای شبکه های عربی نامسلمون چی؟ اونا که صدا و سیما نیستن که! دوتا کلیپ حال به هم زن از انگلستان و غرب بذارم حالتون بد بشه؟ میدونید یا خودتون رو زدید به بیخبری؟ بله دیگه وقتی خوشی بزنه زیر دل آدم از همجنسبازی هم حمایت میکنه. / خیلی خوب میگه، که بیخبری خوش خبریه! واقعا هم بعضیا خوشن خداوکیلی! مثل قضیه دوستمه که بعداً میگم براتون، نمیدونست اصلا چیزی به اسم وجود داره و نمیدونست اینا اصلا چیه، چون راجع به غرب هیچی نمیدونست و مثل من نرفته بود بطن کثافات غرب رو شخم بزنه ببینه چه خبره، سرش رو کرده تو کتاباش مثل اکثر طلبهها که رفتن تو حجرهشون و از دنیای بیرون خبر ندارن! واقعا که بی خبری خوش خبریست.
و اما متن اصلی که نوشته ویلیامه.
این اواخر فیلمهایی ساخته میشن که دست کم یه زوج گی یا بین رو دارن. حتی Anne with an e که سریال خندهداری راجع به این موضوع، و ما چی مشاهده میکنیم؟ سه عزیز همجنسگرا، چیزی که در فیلم Anne in green gables سال ۱۹۸۷ نداشتیم.
سوال اینجاست، آیا ما شاهد آدمهای بیشتری در نسل جدید با این گرایشات هستیم؟ آیا اینطوری که این دست آدمها با پرچمهای رنگین کمونیشون خواستار بروز آزادانه ویژگی های انتسابی شون هستند؟ و در گذر زمان ما انسانها اونقدر روشن فکر شدیم که بخواهیم بهشون حق بدیم و گاهی در سریالها شاهد معاشقه شون باشیم؟(!)
و یا شاید» هم نه. شاید این پررنگ شدن ها چیزیه که بشرِ رو به انحطاط و فرورفتۀ در آزادی جنسی میخواد؟ شاید دیگه این آزادی با جنس مخالف مزه نمیده! شاید راه هیجان انگیز تری برای شون وجود داره! و اونها این رو حق خودشون میدونن. و اون رو دارن رسانهای میکنن تا کم کم بین مردم جا بیفته. بالاخره ما اونقدر روشن فکر هستیم که متوجه بشیم بعد مدتی ارتباط با جنس مخالف، اونقدرام حال نمیده. دی:
بعد از اون میرسه به رابطه هامون، برادرهامون و باید خودمون رو روشن فکر نگه داریم، اینطور نیست؟
پرچمهاتون رو بالا بگیرید. این چیزیه که از آزادی نصیبتون شده. شما پیشروی می کنید. بیشتر میخواهید، متنوع تر میخواهید. این چیزیه که تو ذات بشره.
این پیشروی ادامه خواهد داشت و اگر کنترل بنظر کوته فکرانه میاد، باید بگم شما هم خیلی کوته فکری که پشت چراغ قرمز وایمیستی برای رعایت قانون، اونم قانونی که یه آدمی مثل خودت اون رو وضع کرده :)
پ.ن: لازم بود کمی شفاف و روشن حرفم رو بزنم. شاید بگید هستند بعضی ها که رابطه با جنس مخالف رو تجربه نکردند اما با همجنس خودشون چرا، اینجا بحث رواج این موضوعه، قضیه فراگیر که بشه میتونه به عنوان اولین ها هم بشه.
راجع به سینما که نمیخوام نظر بدم و بعداً یه مقاله میخوام راجع به سینما در طول تاریخ بنویسم که وضع سینما افتضاحه! کلا در تمام دنیا داره به قهقرا میره. به خدا کسانی مثل فراستی حق دارن اینجوری فیلمارو تو نقدشون له میکنن! جرئت داشته باشیم مثل فراستی حتی به دیکاپریو هم اشکال بگیریم. هی برگشتن بهش گفتن که اون اسکار گرفته! گفت به اسکار چه ربطی داره آخه؟ اسکار ملاکه؟ خلاصه که الکی کورکورانه چیزی رو قبول نکنیم. هیچی رو! تاکید میکنم هیچی رو!
خب نمیدونم منظورش چی بوده ولی مثل این که تیکه انداخته و به ویژگی اکتسابی گفته انتسابی چون هیچکس همجنسباز با گرایشات جنسی دیگه متولد نمیشه مگر این که ترنس باشه که بحث ما ترنسها نیستند و من اصلا کاری با اونها ندارم. هرچند که ایران بهشت اونهاست و میتونن راحت عمل کنن ولی خب بعضیها باز علم برداشتن و به وسیله اونها میخوان نظام رو بد جلوه بدن، چه خبرتونه؟ چـــــه خــــبرتوووونه؟ خود امام خمینی اجازه عمل تغییر جنسیت رو دادن! و اینم بگم! در هیچ کشوری خدمات پزشکی به اندازه ایران ارزون نیست، هرچند برای مردم خودش کمی گرون باشه، اما اینجا برای ترنسها بهشته که میتونن راحت اگه خواستن عمل کنن.
ذات انسان بینهایت طلبه، به قول امام خمینی کارتر هم خدارو میخواد اما نمیدونه که چجوری بهش برسه، فکر میکنه کل زمین رو تصرف کنه باز راضی میشه اما وقتی کل کره زمین رو هم تصرف کنه باز دلش راضی نمیشه و همش میخواد، این ذات غیر قابل تغییر انسانه، تنها چیزی که انسان باهاش راضی میشه خداعه، و رضایت بین خدا و اون بنده در تقواعه که ما نداریم، و نمیدونیم چه لذتی در با خدا بودن هست، بگذریم، رفتم رو منبر.
این پیشروی ادامه خواهد داشت و اگر کنترل بنظر کوته فکرانه میاد، باید بگم شما هم خیلی کوته فکری که پشت چراغ قرمز وایمیستی برای رعایت قانون، اونم قانونی که یه آدمی مثل خودت اون رو وضع کرده :)
یعنی خیلی منگلیم اگه از چراغ قرمز رد نمیشیم و قانون راهنمایی رانندگی رو اجرا میکنیم اما قانون خدا رو رعایت نمیکنیم. چون چراغ قرمز رو یه انسان دیگه مثل خودت وضع کرده اما قانون منع همجنسبازی رو خدا وضع کرده و از خلقت آدم بوده، هرچند قوانین دیگه نبودن، ولی این همجنسبازی همیشه منع بوده از خود حضرت آدم بگیر تا بیا پایین. منگلیم اگه قانون انسانهای دیگه رو رعایت میکنی اما قانون خدا رو تو همجنسبازی نه! خواهران و برادران عزیز! اگه ما میگیم حجاب رو رعایت کنید، به خاطر خودتونه، وگرنه اگه به نگاه کردن و این حرفا باشه که زن مادر زادم تو خیابون بیاد جلو من من نه تحریک میشم و نه نگاه میکنم! نمیدونم کتاب خودنوشته سردار سلیمانی رو خوندید یا نه، نوشته پشت جلدش رو! که مامورای شاه رو به خاطر بیحرمتی به زنی که اصلا حجابی نداشته (که اونموقع عادی بوده) کتک میزنه و فرار میکنه. (نگاه نکنید این اواخر موهاش سفید بوده، کاراتهکار و بزن بهادر بوده خدابیامرز) خودش نوشته که اعصابم خیلی خورد شد و رفتم دوتاشون رو کتک زدم، وقتی چندتا مامور دیگه اومدن منم فرار کردم. ببینید، اصلا برای ما اهمیتی نداره که حجاب دارید یا نه، شما ناموس ما هستید، بیغیرتی یعنی این که رو غیر از خودت و دیگران اهمیتی نداشته باشید، اونی که میگه حجاب لازم نیست و از این حرفا، آدم چون نه رو خانمها غیرت داره و نه رو آقایون و اینها رو تا پایین تر از حیوانات تقلیل میده. حجاب داشته باشید یا نداشته باشید، ما نباید نگاه کنیم، الان فکر میکنید که یه خانم چادری رو میتونیم نگاه کنیم؟ به خدا همین چند روز پیش صبح یکی از همسایههامون که نمیشناسمش، یه لحظه نگاهم به صورتش افتاد خیلی اتفاقی و خیلی خجالت کشیدم. حالا بی حجاب و با حجابش فرقی نداره دیگه! اگه حجاب حفظ بشه جامعه پاکتر میمونه منم پاکتر میمونم، همه پسرا پاکتر میمونن. همه اینا به خاطر خودتونه، به وبلاگ خانم هانیه معینیان سر بزنید، ما که تو این صحبتا به خاک پای ایشون نمیرسیم و ایشون کارشناس مطالعات ن هستن، برید ببینید چی راجع به حجاب گفته. همش برای خودتونه، دشمنی نداریم که، شما هم ناموس ما هستید. آزادی جنسی و بیحجابی، اگه عادی بشه تهش میرسه به همین غرب متمدّن الان! غربی که دیگه نمیتونه از باتلاقی که توش فرو رفته خودش رو نجات بده، مگر این که یه شخصی بیاد و نجاتشون بده. / من که الان فلسفه میخونم، آخرین فلاسفه اعتراف کردن که غرب دیگه داره از تمدن دور میشه و انسانیت خودش را از دست داده، بعضیهاشون دلیلش رو دور انداختن مسیحیت میدونن، منم یه دلیلی دارم، آزادی جنسی.
[گرفتن دست به سر پانسمان شده]
درباره این سایت